Concept
Voedselveiligheid
De maaltijden
Bestellen ?
Pers
Contact
Geboorte van een concept

Dat ook kleine voedingsbedrijven innovatief voor de dag kunnen komen bewijst Diet in the Box. Twee jaar geleden heeft dit jong Belgisch bedrijf een waanzinnige uitdaging aangenomen : een revolutionair dieetproduct op de markt brengen.

In 2003, ontmoet David Douenias, een jonge en dynamische ondernemer, (vandaag afgevaardigd bestuurder van het bedrijf) Francis Wens, stichter van talrijke dieetcentra. Op een moment waar proteïnezakjes en dieetproducten in poedervorm de markt overspoelen, besluit David Douenias om  een exclusief gamma verse, calorie-arme  kant-en-klaargerechten te ontwikkelen.    

Dankzij de ervaring en “know-how” van Francis Wens heeft Diet in the Box evenwichtige en smaakvolle recepten ontwikkeld die uw smaakpapillen zullen verrukken.

Onder de leiding van een Chef, worden elke dag evenwichtige, gezonde en smaakvolle maaltijden bereid met dagverse ingrediënten.

Bij Diet in the Box wordt niets aan het toeval overgelaten. Elke maaltijd bestaat uit 220 gr groenten, 150 gr eiwitten (vis, vlees of gevogelte) en 50 gr saus. Het caloriegehalte per gerecht schommelt tussen 310 en 400 Kcal. Een manier om van uw maaltijd te genieten zonder enige schuldgevoelens.

Het is belangrijk te vermelden dat Diet in the Box geen additieven, conserveringstoffen of kleurstoffen gebruikt. De gerechten kunnen dus zonder vrees worden ingevroren.
Homepage